Doporučená, 2021

Redakce Choice

Jak vypnout funkci Facebook Chat Seen

Nejsem proti funkci Facebook chatu, ale většina uživatelů je určitě. Důvodem je jeho zásah do našeho vlastního soukromí.

Facebook chatu viděl funkce umožňuje svým přátelům vědět, zda jste si prohlíželi jejich chat zprávu, nebo ne. Někdy vidíme zprávu, ale nemůžeme okamžitě reagovat, kvůli čemuž se člověk na druhé straně může cítit uražený. Abychom se těmto situacím vyhnuli, tady je to, co můžete udělat.

Chcete-li nainstalovat funkci Facebook Hide Seen, užitečné rozšíření pro Chrome, vypněte funkci Facebook Chat Seen.

Pro lidi používající jiný prohlížeč je nejlepším řešením začít používat službu Facebook v prohlížeči Chrome.

  • Zde je odkaz, odtud si stáhněte rozšíření.
  • Nainstalujte ji.
  • Jsi hotový.
Nyní, i když vidíte zprávy, vaši přátelé nebudou upozorněni 'Seen Feature'. Pokud však vaši přátelé uvidí vaše zprávy, budete nadále zobrazovat zobrazenou funkci.

Doufám, že vám tento příspěvek bude užitečný.

VIZ TÉŽ:

Jak skrýt seznam přátel na Facebooku

Stáhněte si data ze stránek Google, Facebook a Twitter

Aktualizováno dne: Duben 2014

Top