Doporučená, 2021

Redakce Choice

Jak skrýt příběhy Messenger od každého

Příběhy - trend, který Snapchat začal, jsou všude. V aplikaci Facebook jsou příběhy, příběhy v Instagramu, příběhy v WhatsApp a příběhy v programu Messenger (i když se nazývají „Můj den“). To je v pořádku, z velké části, i když ve skutečnosti nepotřebujeme tolik příběhů. Facebook však nyní provedl změnu aplikace Messenger, takže sdílení fotografie nebo videa pořízeného v aplikaci Messenger automaticky vybere „Můj den“ jako jedno z míst, kde je lze sdílet. Toto políčko můžete zrušit pokaždé, když budete sdílet fotografii nebo video s kontaktem, ale pokud hledáte trvalejší řešení, máme vás.

Skrýt příběhy Messenger od každého

Zatímco aplikace Messenger přímo nedává možnost skrýt vaše příběhy Messenger (nebo Můj den) od každého, existuje způsob, jak to udělat. Jednoduše postupujte podle níže uvedených kroků a vaše příběhy programu Messenger nebudou zobrazeny nikomu na Facebooku.

  • V programu Messenger klepněte na ikonu Profil v pravém horním rohu a potom klepněte na položku Příběh.

  • Klepněte na položku Vlastní a potom na možnost Změnit.

  • Messenger vám ukáže seznam kontaktů. Nezvolte tu nikoho a klepněte na tlačítko Zpět . V okně, které se objeví, klepněte na tlačítko „OK“.

To je to, že lidé, váš den Messenger je nyní skryta před všemi včetně vašich přátel na Facebooku a kontakty na Messenger.

Sdílení fotografií a videí bez starostí

Nyní, když je váš příběh programu Messenger Story skryto před všemi, můžete své fotografie a videa udržovat ve sdílení s přáteli, aniž byste se museli obávat odškrtnutí políčka vedle položky „Můj den“ při každém pokusu o sdílení médií s kontaktem na Facebooku.

Top